Nini's Creations

Behandelingen 

Bij het plaatsen van gelnagels is een goeie basis nodig. Deze zorgt er namelijk voor dat de gelnagels lang te behouden zijn.


Maar welke basis is het beste voor jouw nagels?


Gelnagels of

gellak?


Gelnagels en gellak zijn in grote lijnen het zelfde. Ze bestaan beiden uit een basis laag, kleurlaag en toplaag. Het enige verschil zit hem in de viscose van de gel en in de manier van aanbrengen. De viscose van de gelproducten, bepalen ook hoe sterk je gel is. 


Als je van nature sterke nagels hebt, die niet snel breken of inscheuren, dan raad ik je gellak aan. Deze gaat de natuurlijke nagel genoeg verstevigen, en zorgt ervoor dat je kleur 4 weken te behouden is. 

Wil je zeer lange nagels? Of zijn je nagels van nature erg broos en snel gebroken of ingescheurd? Dan raad ik je gelnagels aan (met hard gel). De viscose van deze gel is veel dikker en zorgt ervoor dat we de natuurlijke bolling (apex) van de nagel kunnen nabootsen. Hierdoor kan je makkelijk lange nagels behouden, omdat deze steviger zijn omwille van de gel en de manier van aanbrengen. 


Wil je, je natuurlijke nagels gewoon verstevigen? Dan kan hard gel ook voor jou een oplossing zijn. Deze gaat de natuurlijke nagels verstevigen (zonder de nagels 'dik' te maken). 


Heb je zeer broze nagels die snel breken of inscheuren, zelfs met gel, maar wil je ze toch mooi en lang hebben? Dan raad ik je de fiber-techniek aan.

New things are

comming soon

Snel brekende nagels

Breken je nagels zeer snel? Geen paniek! Daar is een oplossing voor.


Ik werk namelijk ook met een zogenaamde fiber techniek. 

Deze techniek pas ik speciaal toe bij mensen wiens nagels zeer snel breken. 


Meer info? Aarzel niet en contacteer me gerust!


Aangepaste producten

Elke nagel is anders.

Daarom vind ik het ook uiterst belangrijk om de juiste producten en gels voor jouw nagels te vinden! 


Elke klant krijgt een formulier waarbij ik elke afspraak info bijhoud over je nagels. 

a.d.h.v. dit formulier kan ik dan ook zien welke producten beter voor je werkte en welke niet. 

Nail Art

Maar de echte eyecatcher is natuurlijk het design. 

Deze laat de nagels werkelijk stralen. 


Ik beschik over meer dan 200 kleuren waar je jouw ideale kleur kan uit kiezen. 


Maar naast de kleuren, hou ik er ook van om NailArt te doen. Dit kan gaan van glitters en steentjes, tot handgetekende designs. 

Behandeling teennagels


Ben je het beu om steeds je teennagels te lakken? Maar wil je toch een mooie kleur die lang te behouden is zonder dat deze afpelt, of schilfert?

Dan is gellak op de teennagels misschien wel iets voor jou.


Voor een mooie en lang te behouden kleur op de teennagels, werk ik met gellak. Hierdoor krijgt de nagel de nodige versteviging, en een mooie kleur, zonder dat deze dikker is. 


De gel is lang te behouden, en is stevig genoeg waardoor hij niet afpelt of afschilfert. Dus ook al stoot je, je teen tegen de kast, de lak zal nog steeds even mooi zijn.